Lavoo™ Malaysia – Official Store

KHAS UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR .

I DAH JUMPA SOLUTION !

PROTEIN BASED SHAMPOO PERTAMA DI MALAYSIA UNTUK RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR DAN GATAL KULIT KEPALA

HIJAB FRIENDLY, PAKAI TUDUNG PUN WANGI DIA MELEKAT. SEHARIAN STILL BAU WANGI LAGII SAMPAI MEMBER TEGUR PAKAI SHAMPOO APA !

Viral di Twitter dengan 5,665 Retweets 16,950 Likes oleh @marinadndy

I dah jumpa shampoo terbaik untuk rambut I. Hijab friendly. Can u imagine with single wash dah smooth gila rambut? I memang tercari cari shampoo yang takde sls, paraben. I dah lah setiap 5-6 bulan tukar warna rambut 😂
1-min-3
I baca Protein shampoos are highly recommended for dry, damaged, and chemically-treated hair! So since single wash i guna memang terasa perbezaan dia.
2-min-3
This one, chef’s kiss!! The smell so similar dgn perfume, i rasa bbw in the star! Siapa pernah try pls let me know! Wangi sgt seperti di kayangan, rambut lembut sangat2. Tak mengerbang, frizz hair who? I dont know her. Kalau tgk parfum last ingredients tp still wangi af
3-min

Lagi Viral di Twitter 8.445 Retweets 20,734 Likes oleh @liy4suraya

I try shampoo yang viral dekat Twitter haritu. ngl girlssss dulu rambut gugur kembang macam penyapu but now dah tak ada. Rambut dah lah lebat tapi rasa ringan gilaaaa!!! Lembut je rasaa😭✋🏻 Pakai tudung pun bau wangi dia melekat, sampai esok still bau wangi lagiii 🥵
2-min-4
Shampoo ni balance SLS & paraben free. contains argan oil & protein which is good untuk merawat rambut yang rosak. Even you banyak kali tukar warna rambut, rambut still sihat!!
1-min-4
Beli brg first thing i akn baca ingredients!! Based on what i read, Protein Essence shampoo really good for dry, damaged & chemical treated hair. Paling penting SLS & paraben free✨ Untuk rawat rambut gugur cari ayat restore vitality &strength of damage hair/reduce breakage hair
3-min-4
Sebabkan shampoo and conditioner dia dah buat i fall in love. I cuba pula hair tonic and serum dia. Taknak campur jenama takut jadi teruk🥴

Makin Viral di Twitter 513 Retweets 1,409 Likes oleh @nxjwanasir

Terkejut sebab tak nampak langsung rambut gugur dalam shower dah. Hujung rambut yang pecah pun semua elok balik 😳 Power betul eh shampoo lavoo ni, tak tahu la kenapa tak viral daripada awal
1-min-5
Oh pastu dapat free gifts tau (orang Malaysia kan suka free gift 😂) ada dua, satu silicon brush, satu dermaroller. Silicon brush tu I guna gosok scalp time mandi, fuh feeling macam kat saloon terus time mandi
2-min-5
Ni I share sikit texture shampoo dengan conditioner. Kiri shampoo, kanan conditioner. Lupa nak mention conditioner dia tu wangi yakmatttttt! Lepas mandi I baring dekat bantal automatic bantal wangi sekali.
3-min-5

MEMPERKENALKAN LAVOO™ PROTEIN ESSENCE SHAMPOO

6 CAMPURAN BAHAN SEMULA JADI DALAM SATU BOTOL !

Bambusa Vulgaris Oil

Memberikan kelembapan rambut dari dalam batang helaian rambut

Avocado Oil

Merawat masalah kulit kepala kering dan berjerawat halus

Nelumbo Nucifera Flower Extract

Bau bunga merah yang sangat segar dan tahan lama walaupun seharian memakai tudung

Argania Spinosa Oil

Mengelakkan rambut keriting dan bercabang, melembutkan rambut

Argania Spinosa Oil

Memberikan efek sinar dan rambut selembut sutera bila dibelai

Castor Oil

Menguatkan akar rambut yang baru tumbuh dan tidak bercabang di hujung rambut

Untitled design-42-min

Sebelum tu, saya akan terangkan kenapa anda mesti guna Lavoo™ Protein Essence Shampoo untuk selesaikan masalah rambut secara selamat dan tanpa was-was

Bebas SLS, Sulfate & Paraben

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama sensitif dan tidak menyebabkan keradangan kulit

Membersih secara total

Protein essence shampoo akan menyingkirkan kotoran dan membersihkan kulit kepala secara keseluruhan.

Menguatkan akar rambut

Akar rambut akan jadi semakin kuat menyebabkan rambut tidak gugur bila dibelai atau sikat.

Ekstrak Minyak Jojoba serta Vitamin A,C, dan E

Membantu memperbaiki rambut rosak akibat dari meluruskan rambut atau penggunaaan bahan kimia.

Selamat Digunakan Tanpa Was-was

Caviar Mask berdaftar dengan KKM (mempunyai NOT) dan lulus lab test. Tiada sebarang bahan terlarang/merbahaya digunakan.

Satu Botol Boleh Tahan Sehingga 6 bulan

Hanya perlu pakai 4 kali seminggu. Teksture pekat dan kurang berbuih.

Lebih 12,490 Pengguna 12,490 Pengguna Berjaya Dapatkan Rambut Lebat, Lembut dan Wangi Dengan Lavoo Protein Essence Shampoo

GTpPFL8-_400x400-min

sahira

@Sahiranadiah_
4.5

I've tried it for almost a month now (more or less lah a month) and I LOVE IT SO MUCH. already bought the new one too 😍 rambut i jenis gugur byk before this, like gugur yg sampai rambut dah nipis. Pstu i tried a few products, tp cam tak best sbb product yg ok dgn I tu takde conditioner, so rambut kasar sgt. But with lavoo, it comes with shampoo and conditioner so I suka. Rambut I lembut gila after pakai conditioner. And oh, rambut I dah kurang gugur. Like kalau tidur skrg rambut dah tak banyak mcm dulu gugur. I tak suka sikat rambut dulu sbb rasa cam sakit hati tengok rambut banyak tp skrg Alhamdulillah, I'm happy.

Untitled design-43-min
9nvXq5aE_400x400

𝙎𝙞𝙩𝙞 𝙉. 🏴

@ctnurhidaya
4.5

To me, the shampoo BEST!! I ada oily scalp, tends to get oily after a day. Tapi guna shampoo ni, rambut tak berminyak for days. Lepas berapa hari pun my scalp masih rasa fresh macam baru lepas cuci.

Untitled design-44-min
2aKJBj9M_400x400

Alin | Misriscarves

@syzleenanisa
4.5

Haritu rambut I gugur teruk. Sebab after beranak, rambut akan gugur teruk I ingat I akan botak dah nanti. 😭 Lepastu terbaca tweet pasal shampoo ni, ramai cakap best sangat. Sebagai orang yang mudah terpengaruh, mestila I cuba. Tak cuba tak tahu kan. I beli 1 set. And YESSS IT IS NOW MY HOLY GRAILLL! Rambut I bukan je tak gugur dah. Jadi tebal and glowing serious I sukaaaa.

Untitled design-45-min
XeIfGPCP_400x400

Ain&Naim l Bulan Bintang ,Pestana, Paru Rangup

@ainaimfoodies
4.5

Tadaaa🤩 ni la rahsianya. Ain try @lavoohq sebab ada protein essence. Memang khas untuk treat rambut nipis and gugur. And surprisingly dah kurang gugur😍 Rambut makin lembut and tak kusut dah🥰

Untitled design-46-min
Untitled design (5)-min

𝐭𝐲𝐫𝐚

@tyraspberries
4.5

I saja nak share my holy grail hair care products! Rambut i yang dulu kering, ada kelemumur, rambut rosak pufff ✨hilang✨ This product is silicone, sls & paraben free and ada siap SLEs which is gentler than SLS😍 Bau dia sumpah harum semerbak. I pakai ni even lepas exercise pun rambut still wangi!!! And nak bagitau pernah tak cuci rambut 2 hari pun still wangi😍

Untitled design-47-min

CEPAT ! PROMOSI TAMAT DALAM MASA

:
:
:

Jika Anda Order SEKARANG, Akan Dapat 4 Bonus Gift Bernilai RM89 Secara PERCUMA !

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja dan HANYA jika anda order sekarang.
1-min-2

Protein Complex Hair Serum

Bernilai RM35

3-min-2

Massage Brush Comb

Bernilai RM12

2-min-2

Protein Collagen Hair Spray

Bernilai RM35

4-min-2

Mini Travel Pouch Bag

Bernilai RM7

692de06a73666b614d3319f206f51d9b

Order je dulu sekarang, barang sampai baru bayar pada Rider Ninjavan. 100% Tiada Risiko, SELAMAT!

ninja-600x600-min
463 Terjual Hari Ini

PROMO SET PERCUBAAN 14 HARI

  • Protein Essence Shampoo 60 ml
  • Protein Essence Conditioner 60 ml
Set percubaan ini sangat sesuai untuk anda yang baru nak cuba protein based shampoo dan conditioner dari Lavoo. Satu set boleh pakai sehingga 14 hari (10 kali cucian)
RM68
RM35.00
BELI SEKARANG
475 Terjual Hari Ini
SET SUPER JIMAT

6 ITEM DALAM EMBLA BUCKET

  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM204.00
RM120.00
BELI SEKARANG
485 Terjual Hari Ini
SET BERBALOI JIMAT

7 ITEM DALAM FREYA BUCKET

  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Caviar Treatment Mask 250ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM269.00
RM165.00
BELI SEKARANG
365 Terjual Hari Ini
PROMO COMBO BERBALOI

8 ITEM DALAM ZISA BUCKET

  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Lavoo Peptide Tonic Morning 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Night 250ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM301.00
RM165.00
BELI SEKARANG
247 Terjual Hari Ini
PROMO COMBO BERBALOI

9 ITEM DALAM EIR BUCKET

  • Caviar Treatment Mask 250ml
  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Lavoo Peptide Tonic Morning 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Night 250ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM302.00
RM195.00
BELI SEKARANG
Scroll to Top
Image-93FFZQ8.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue