• PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA. DIJAMIN SAMPAI 3 HARI SELEPAS PESANAN

ADAKAH ANDA SEDANG HADAPI
MASALAH RAMBUT 
SEPERTI INI ?

gugur

RAMBUT GUGUR SEGENGGAM BILA DI BELAI @ SIKAT

kelemumur

RAMBUT KELEMUMUR SAJLI @ KEPINGAN KUNING

gatal

KULIT KEPALA GATAL HINGGA TERKUPAS/KEMERAHAN

kering rosak

KERING KUSAM, KASAR DAN ROSAK AKIBAT DYE/REBONDING

“Penjagaan rambut yang rapi amat penting untuk wanita berhijab kerana lebih cenderung untuk mengalami masalah rambut yang kritikal”

MEMPERKENALKAN LAVOO™ PROTEIN-BASED
SET PENJAGAAN RAMBUT


Set penjagaan rambut berasaskan protein pertama di Malaysia yang lengkap fokus untuk merawat masalah rambut terutama gugur, kelemumur, dan rosak.

4

RUTIN PENJAGAAN
#LAVOOPROTEIN
UNTUK DAPATKAN RAMBUT SIHAT, KUAT & LEBAT.

1 : Lavoo Protein Shampoo

Basuh rambut dan kulit kepala dengan shampoo bebas sulfat empat kali seminggu. Ini penting untuk memastikan kulit kepala bersih.

2 : Lavoo Protein Conditioner

Rambut akan kurang kusut, mengatasi kekeringan dan menjadikan rambut anda lebih mudah diurus selepas kering. Pakai setiap kali lepas shampoo.

3 : Lavoo Caviar Hair Mask

Bahan kimia dan haba menjadikan rambut sangat kering kusut. Hair mask menghidrat dan menjadikan rambut lebih lembut dan berkilat. Rambut kekal lembut, lembap dan merawat semula struktur helaian rambut. Biarkan 5-10 minit kemudian bilas. Pakai 4 kali seminggu atau boleh gantikan dengan conditioner.

4 : Lavoo Peptide Tonic 

Kelembapan kulit kepala adalah kunci untuk kurang kelemumur, kulit kepala yang tidak gatal, dan akar sihat. Peptide tonic membekalkan nutrien kepada folikel rambut. Folikel rambut memerlukan nutrien untuk menggalakkan pertumbuhan rambut yang kuat dan pengeluaran kolagen untuk anak rambut tumbuh lebih cepat.

LAVOO PROTEIN-BASED BUCKET
100% SELAMAT DIGUNAKAN
TANPA WAS-WAS !

LULUS KKM

LULUS LAB TEST



99.8% PENGGUNA BERPUASH HATI & BERJAYA ATASI MASALAH RAMBUT DENGAN PROTEIN-BASED LAVOO SET
bougasbeauty_aisyahamin

@Nurintashaa

Since i pakai hair mask lavoo ni memang i tak pakai hair mask lain dah sebab besttt and ingredients dia powerrr! I pernah tweet i pakai the whole range of their product and sampai sekarang i still pakai. Sekali pakai je dah rasa rambut flowy

Bella-Damiya

@ismi_ctfairuz

Saya dah cuba protein treatment set memang puas hati sebelum ni rambut gugur teruk lepas tu rambut kering. Tp sekarang dah kurang gugur, rambut pun lembut lepas ni nk try tonic dengan hair mask pula.hehe

shawanana

@shafawatul

2 minggu pakai trial set ni, apa yang ana boleh katakan IMPRESSIVE Suka betul pakai hair conditioner rasa nak tuang & perap rambut lama2 sebab rambut lembut sangat lepas bilas! Then bermulalah scene main rambut sendiri & scrunchies jatuh bila diikat longgar

Azie-Jumaiza

@nawalbiebs

yea i bought like the whole set incl the serum hair tonic and spray,,,
it is actually helping my hair sm😭 ngl ada la gugur but definitely getting much better.
a bit pricey but worth it👩🏻‍🦯
i aldy use them for 2 months plus??
and wow my almost balding spot is healing
lmfaoaoaoao im on peak of balding at 21 yall and lavoo saved my life 😞
honest review gitu

Alyn-Hussain

@Idayu Ayu

Highly recommended..
Baru pakai 2 kali masalah keguguran rambut mmg ketara dah xbyk mcm dulu
n rambut lebih lembut dan selesa mcm br lps buat treatment.
Bau pun wangi..kalau tau produk ni dr dulu lg dah beli. Xla rambut gugur byk seperti selalu..

Halim-Naim

@Nur Hidayah

Shampoo nya bagus. rambut lebih lembut & wangi lepas guna.
After seminggu guna hair massager dia, nampak anak2 rambut tumbuh.
Yg penting kena shampoo rambut dgn cara yg betul. Boleh repeat lagi beli lepas shampoo yg ni habis.

Al-Jannah

@Jue Liana

Alhamdulilah mmg terbaik 3 produk rambut ni,sya baru pakai 3hari rambut sya
dah mula tumbuh kurang putus dan tidak kering lagi,bau spray tu pun sgt2 wangi,,
sumpah kerana Allah mmg terbaik aamiin..
nanti sya nak oder lg tqsm seller👍😀

Atiq.z

@fatinnabilaaaaa

Bila baca review, ramai yang kata produk lavoo ni terbaik. Terus beli full set pro. Baru try 2 kali. Bau memang wangi sangat. Lepas pakai semua set tu, rambut memang jadi lembut. Kulit kepala dah hilang rasa gatal dan bila pakai tonic hair tu langsung takda rasa pedih. Boleh repeat lagi lepas 👍🏻👍

SETELAH MEMAHAMI BERPULUH RIBU PENGGUNA LAVOO, MAKA TERHASIL
4 BUCKET 
KHUSUS MASALAH RAMBUT YANG BIASANYA DIALAMI WANITA BERHIJAB

0
PENGGUNA BERJAYA
0
BUCKET TERHASIL

PAKAR KAMI TELAH PADANKAN BUCKET YANG PALING SESUAI BERDASARKAN KONDISI RAMBUT !


EMBLA


FREYA


ZISA


EIR

EMBLA BUCKET – Discover the first protein shampoo !

4,328 BUCKET TERJUAL
78%
Embla bucket khas untuk kondisi rambut gugur dan kelemumur. Tidak pernah buat apa-apa chemical treatment / iron rambut. Boleh dikatakan VIRGIN HAIR. GUGURKELEMUMURHAMPIR BOTAK/NIPISKULIT BERMINYAKKULIT KEPALA GATALROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4.5/5
4.5/5
3.5/5
4.5/5
3.5/5
4.5/54.5/54.5/53.5/54.5/53.5/5

Produk Yang Wajib Ada Dalam Rutin :
  • Protein Shampoo 400 ml
  • Protein Conditioner 400 ml
  • FREE Complex Serum 60 ml
  • FREE Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Pouch Bag
Cara Guna Paling Berkesan :

Pakar kami sarankan untuk cuci rambut minimum empat (4) kali seminggu menggunakan lavoo protein shampoo, Pastikan cuci bersih kulit kepala menggunakan silicone brush (kami beri percuma). Diikuti dengan conditioner. Sapu dan biarkan selama lima minit kemudian bilas. Pastikan tidak kena kulit kepala. Kulit kepala akan lebih bersih, tiada liang pori tersumbat dan rambut jadi kembali kuat.

RM204
RM120.00


GRAB PROMO 42% SEKARANG

FREYA BUCKET – Make each hair flip fabulous !

6,431 BUCKET TERJUAL
83%
Freya bucket khas untuk kondisi rambut yang kering, kusam, bercabang dan rosak akibat membuat chemical treatment (perm,colour,rebond,iron dll). Kesannya rambut juga mengalami keguguran yang teruk dan kulit kepala yang tidak sihat,gatal. GUGURKELEMUMURHAMPIR BOTAK/NIPISKULIT BERMINYAKKULIT KEPALA GATALROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4/5
3.5/5
3/5
4/5
4.5/5
4.5/54.0/53.5/53.0/54.0/54.5/5

Produk Yang Wajib Ada Dalam Rutin :
  • Protein Shampoo 400 ml
  • Protein Conditioner 400 ml
  • Caviar Treatment Mask 250 ml
  • FREE Complex Serum 60 ml
  • FREE Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Pouch Bag
Cara Guna Paling Berkesan :

Shampoo dan conditioner sahaja tidak mencukupi untuk kembalikan strukture rambut yang telah rosak. Caviar treatment mask wajib ada dalam rutin ! Pakar kami sarankan guna caviar hair mask 4 kali semingu selepas conditioner atau selang seli dengan conditioner.

RM269
RM165.00


GRAB PROMO 39% SEKARANG

ZISA BUCKET – Boost up your self-confidence !

8,227 BUCKET TERJUAL
88%
Zisa bucket khas untuk kondisi rambut yang mengalami keguguran yang teruk. Ada situasi dimana rambut hampir botak di sesuatu spot. Banyak rambut yang anda perasan bersepah di atas lantai, di bantal dan semasa mandi. Lebih teruk apabila dibelai rambut juga ikut tercabut. Bucket ini fokus untuk kulit kepala dan mengembalikan struktur akar rambut. GUGURKELEMUMURHAMPIR BOTAK/NIPISKULIT BERMINYAKKULIT KEPALA GATALROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4.5/5
3.5/5
3/5
4/5
4.5/5
4.5/54.5/53.5/53.0/54.0/54.5/5

Produk Yang Wajib Ada Dalam Rutin :
  • Protein Shampoo 400 ml
  • Protein Conditioner 400 ml
  • Caviar Treatment Mask 250 ml
  • FREE Complex Serum 60 ml
  • FREE Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Pouch Bag
Cara Guna Paling Berkesan :

Setelah kulit kepala bersih menggunakan shampoo dan conditioner, langkah wajib adalah semburkan hair tonic terus ke kulit kepala dan urut secara lembut. Peptide tonic lavoo diformulasi agar nutrisi cepat menyerap sempurna ke kulit kepala. Akar rambut 10x lebih kuat dan merangsang anak rambut baru tumbuh sihat terutama di tempat yang nipis / hampir botak. Pakai dua kali sehari setiap hari (pagi dan malam).

RM301
RM165.00


GRAB PROMO 45% SEKARANG

EIR BUCKET – Life is not perfect, but your hair can be !

8,538 BUCKET TERJUAL
92%
Eir bucket khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated. Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.GUGURKELEMUMURHAMPIR BOTAK/NIPISKULIT BERMINYAKKULIT KEPALA GATALROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4/5
4/5
4.5/5
4.5/54.5/54.5/54.0/54.0/54.5/5

Produk Yang Wajib Ada Dalam Rutin :
  • Protein Shampoo 400 ml
  • Protein Conditioner 400 ml
  • Caviar Treatment Mask 250 ml
  • FREE Complex Serum 60 ml
  • FREE Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Pouch Bag
Cara Guna Paling Berkesan :

Eir bucket khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated. Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.

RM366
RM195.00


GRAB PROMO 48% SEKARANG

KKM & LAB
PROMOSI
REVIEWS