Lavoo™ Malaysia – Official Store

KHAS UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH RAMBUT KERING, KUSUT DAN BERCABANG

TERBONGKAR !

RAMBUT KEMBALI VIRGIN SELEPAS 3 KALI CUCIAN, RAMBUT JADI LEMBUT, FLOWY DAN BERSINAR LEBIH 18 JAM !

JIMAT TAK PERLU SPEND BERATUS RINGGIT DI SALOON, BUAT SENDIRI JE DI RUMAH.

Viral di Twitter dengan 578 Retweets 1,974 Likes oleh @nxjwanasir.

Gila betul lavoo punya product range ni. Semua power-power. Hari tu I tried its protein shampoo set, ni try pulak treatment hair mask dia. 4 kali guna je weh, hilang terus split ends. Selamat tak potong lagi rambut hari tu. Kalau tak menangis tepi bucu katil jugak la 😂
1-min
Paling excited nak guna sebab dalam ni ada caviar beads. I pernah guna dulu skincare yang ada caviar and bagus gila tak sangka it works for hair too. First time I jumpa haircair local brand yang ingredients power macam ni, not gonna lie, I’m impressed!
2-min
Texture dia macam ni, mcm butter tapi lightweight and sangat senang spread ke rambut. So I suka! Some hair mask kan mcm too thick and susah nak ratakan but not this one
3-min

Lagi Viral di Twitter 1,035 Retweets 3,418 Likes oleh @marinadndy.

I dah jumpa perfect hair treatment mask untuk sesiapa yang ada masalah rambut especially dry, damaged & frizzy hair !
1-min
Bau dia pun sedap melekat. Memang sihat rambut u after one treatment. Caviar bukan untuk dimakan. Ini rawatan hair treatment T20 dgn harga mesra rakyat.
2-min

Makin Viral di Twitter 3,043 Retweets 5,322 Likes oleh @tengkuu__

Rambut i sekarang gugur teruk, taktahu puncanya apa, pestu i try lah produk dari @lavoobeauty ni. Wowww macam takpercaya rambut dah tak gugur 🥰 Lavoo beauty merupakan salah satu local produk yg sangat best! Nak tahu mcm mana bestnyaa tu kena lah try! Hair serum tu nyawa i tau!
13-min

I ni pemalas sangat nak pakai hairmask. Sangat malas tau! And i tengok harga hairmask agak mahal. Lepas tahu kewujudan treatment mask ni takperlu pikir pasal harga dah sebab masknya sangat besar and murah! Jimat sangat❤️ pakai sikit je rambut dah onzz

15-min

MEMPERKENALKAN LAVOO™ CAVIAR TREATMENT MASK

MASK PALING WAJIB ADA DALAM RUTIN PENJAGAAN RAMBUT !

Keratin & Protein Based Hair Mask

Menjadikan rambut 10x lebih kuat terhadap kerosakan harian kerana mempunyai bahan aktif pembaikan nutri-keratin yang memperkuatkan protein rambut yang rosak

Teksture Pekat Dengan Campuran Protein Caviar Beads

Bahan utama hair mask untuk membaiki semula struktur rambut sehingga jadi lembut dan berkilau.

Bebsa Sulfate & Paraben

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama sensitif dan tidak menyebabkan keradangan kulit

Ekstrak Minyak Jojoba serta Vitamin A,C, dan E

Membantu memperbaiki rambut rosak akibat dari meluruskan rambut atau penggunaaan bahan kimia.

Selamat Digunakan Tanpa Was-was

Caviar Mask berdaftar dengan KKM (mempunyai NOT) dan lulus lab test. Tiada sebarang bahan terlarang/merbahaya digunakan.

Satu Botol Boleh Tahan Sehingga 72 Cucian

Caviar Mask 250ml boleh tahan sehingga 6 bulan. Hanya perlu pakai 3 kali seminggu. Sangat jimat.

mask 2-min

TIGA LANGKAH PENGGUNAAN CAVIAR TREATMENT MASK

Lebih 12,490 Pengguna 12,490 Pengguna Berjaya Merawat Rambut dengan Caviar Treatment Mask

ZWZF2VNn_400x400-2-min

𝓭𝓮𝓵𝓮🦋

@adyla_01
4.5

This hair mask buat rambut i makin sihat and lembut, don't worry if hujung rambut u kejung, please jangan potong. Try dulu this hair mask confirm rambut yg kejung tu akan elok balik.

Untitled design-32-min
sMrHEgsR_400x400-min

بوڠا

@tweetsbunga
4.5

Sejak guna set hair care @lavoohq masalah rambut dah kurang. Now I try hair mask terbaru dari Lavoo. Pakai sekali pun dah nampak kesan rambut jadi lembut, flowy dan lebih bersinar. Hair mask ni apply lepas guna conditioner. Biarkan dalam 10 minit then bilas dgn air bersih.

zz1U74oQ_400x400-min

Mune

@schxnht
4.5

Mestilah hair maskk! Paling tak complete kalau takde ini, segarrr gila bila apply dekat rambut! Seriousss bau dia pun wangi je. Hair mask ni tak ramai tahu nak pakai mcmne. I pakai like 2 kali seminggu je

Untitled design-33-min
q-9yHb7Z_400x400-min

Shabina🏴

@ketengahketepi
4.5

Guys i dh try hair mask by lavoo best teruk. @lavoohq baru je keluarkan hair mask ni! Pakai 2 kali seminggu utk extra care rambut korg! Blh rawat rambut bercabang, rambut kering rosak! I dah cuba i just nak my hair smooth & halus gitu🥺lavoo berjaya buat rambut i jdi mcm i nak

-oS0FUBv_400x400-min

Fara jual Aurora Gift Box

@faraawanis
4.5

Yang ni sumpah best gila! Kalau pakai hair mask ni, rambut jadi auto lembut & flowy! Tahan for few days. Sambil tunggu mask meresap dalam rambut, I akan scrub badan. Memang self care from head-to-toe 🥰

Untitled design-34

CEPAT ! PROMOSI TAMAT DALAM MASA

:
:
:

Jika Anda Order SEKARANG, Akan Dapat 4 Bonus Gift Bernilai RM89 Secara PERCUMA !

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja dan HANYA jika anda order sekarang.
1-min-2

Protein Complex Hair Serum

Bernilai RM35

3-min-2

Massage Brush Comb

Bernilai RM12

2-min-2

Protein Collagen Hair Spray

Bernilai RM35

4-min-2

Mini Travel Pouch Bag

Bernilai RM7

692de06a73666b614d3319f206f51d9b

Order je dulu sekarang, barang sampai baru bayar pada Rider Ninjavan. 100% Tiada Risiko, SELAMAT!

ninja-600x600-min
237 Terjual Hari Ini
PROMO SUPER JIMAT

5+2 ITEM DALAM SET PERCUBAAN

  • Caviar Treatment Mask 250ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
Sempena pengenalan PROMO SUPER JIMAT, anda akan dapat Extra Percuma Set Percubaan Lavoo Protein Shampoo 60ml & Lavoo Protein Conditioner 60ml.
RM149
RM97.00
BELI SEKARANG
475 Terjual Hari Ini
PROMO COMBO BERBALOI

7 ITEM DALAM FREYA BUCKET

  • Caviar Treatment Mask 250ml
  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM269.00
RM165.00
BELI SEKARANG
247 Terjual Hari Ini
PROMO COMBO BERBALOI

9 ITEM DALAM EIR BUCKET

  • Caviar Treatment Mask 250ml
  • Lavoo Protein Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Conditioner 400ml
  • Lavoo Peptide Tonic Morning 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Night 250ml
  • Percuma Complex Hair Serum 60ml
  • Percuma Collagen Hair Spray 250ml
  • Percuma Massage Brush Comb
  • Percuma Mini Travel Pouch Bag
*Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia
RM302.00
RM195.00
BELI SEKARANG
Scroll to Top
Image-93FFZQ8.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue