Lavoo™ Malaysia – Official Store

Pengalaman Guna Krim Luruskan Rambut

" Rambut Yus Ni Semalam Aku Tengok Keriting Teruk ! Harini Tiba-tiba Dah Lurus Bersinar. Yang Peliknya Pagi Sampai Ke Petang Maintain Stylo Macam Baru Lepas Mandi Pulak Tu "

Pengalaman pertama kali menggunakan TEKNIK RELAXING untuk meluruskan rambut , yang bestnya buat sendiri je dekat rumah ! Jomm baca dibawah …

Nama saya Yus ..

Ini kali pertama saya nak review sebuah produk untuk meluruskan rambut dan rasa sangat-sangat excited nak berkongsi kepada anda semua !

– Ini cara saya guna ” SET COMBO SUPER JIMAT ” yang mengandungi 3IN1 STRAIGHT dan Bangsawan Pomade “

Saya pun sama macam anda . Rambut saya memang susah gilerr nak digayakan. Keadaan rambut yang kusam , kering dan berombak-ombak.

 Pakai pomade sahaja memang tak cukup untuk luruskan rambut. Lepas 30 minit jadi berombak semula.

 Maklumlahh kita ni rambut jenis keriting kan … memang akan alami masalah-masalah macam tu.. SEKEJAP !!

Tapi tu semua cerita lama ..

Sekarang alhamdulillah rambut saya berubah jadii lembut, senang nak urus dan yang paling penting kekal lurus. Dan ini semua hasil daripada pakai SET COMBO SUPER JIMAT ini. 

Kalau Lah Dari Dulu Lagi Saya Dah Jumpa SET ni, Tak Payah Saya Nak Buang Duit Tunggu Lama-Lama Dekat Saloon Semata-mata Nak Rebonding...

Dari dulu lagi saya nak rambut yang lurus dan lembut secara kekal ,

tapi mak saya betul-betul tak gembira dengan tindakan saya menghabiskan RM150++ untuk treatment rambut + rebonding..

 

Yelahh.. Lurus dia tahan 6 bulan jee dan saya tau yang rambut lama-lama akan

rosak dan gugur !

  

Sampai lah satu hari saya ada nampak iklan dekat Facebook dari page

Bangsawan Pomade HQ

 

Dia cakap tak payah pergi rebonding, buat sendiri je dekat rumah dan berkesan dalam masa 30 minit ..Cuma ikut je step-step dia beri..

Rambut akan lurus dan lembut sebijik macam pergi rebonding .

 

Wahhhh cara macam ni la yang saya nak . Cepat dan Jimat !

 

Lepas puas saya tengok video dan iklan dekat page Bangsawan Pomade HQ , 

saya yakin yang seller ni memang betul-betul dah bantu ramai orang yang berambut keriting .

 

Bukan apa takut kena scam hehehe.. 

 

Apa lagi saya terus la whatsapp dia di no “ 018 774 9000 ” dan tanya macam mana nak beli produk ni ?

 

” Tinggg Tinggg ” whatsapp saya berbunyi .. Tak sampi 5 minit seller tu terus jawab pertanyaan saya . SUPERB pantas responce dia ni !

 

Lepas settle bank in, saya tanya bila boleh sampai ?

Seller tu jawab petang ni pos dan esok sampai ..

Sampai tak boleh tidur malam sebab tak sabar-sabar nak tunggu set krim luruskan rambut ni sampai dan terus pakai !

Disini Bermula Perubahan Yang Amat Ketara Pada Rambut Saya , Sampai

Member-Member Pun Terkejut …

Inilah saat yang paling bersejarah dalam hidup saya ..

 

Rambut saya yang dulunya keriting dan kasar , sekarang dah berubah 306 darjah ! Terkejut giler..First time rambut jadi lurus dan lembut hehehe..

 

Excited gilerr nak cerita macam mana cara nak pakai krim ni sebab dia mudah dan cepat ,

 

 

tapi sebelum tu saya explain dulu apa yang anda dapat dalam SET COMBO SUPER JIMAT ni

 

Memperkenalkan …

 

Harga dan Kuantiti :

Kalau beli SET COMBO SUPER JIMAT dengan harga RM65, anda akan dapat 

  • 3IN1 Straightening Cream ( 250 ml)
  • Bangsawan Gold Pomade ( 150 gram )
  • Hair Luster Serum ( 60ml)
  • Free Sikat , Mini Perfume, Sticker dan Voucher RM5 

Cara Untuk Guna :

Saya dah pendekkan cara yang berkesan dan mudah untuk pakai krim ini .

Jom mulakan !

 

  1. Shampoo rambut anda dan keringkan supaya tiada sisa-sisa bahan kimia pada rambut.

 

2. Ambil tiga calit krim 3in1 straight dan ratakan pada rambut . Tak kisah nak pakai sikat atau tangan. Kalau saya pakai tangan je senang ehehe. Pastikan jangan kena kulit kepala tau..

 

3. Biarkan 30 minit dan cuci rambut 

 

4. Siappp !! Itu sahaja step dia .. Seriusly sangat mudah dan cepat .

 

5. Okey lepas dah cuci 3in1 straight cream tu, boleh la anda pakai pomade atau serum tersebut.

  • Bansawan Pomade pakai untuk anda keluar rumah dan styling
  • Hair Luster Serum pula pakai sehari sekali je.. Pakai lepas mandi petang  

Berbaloi Ke Beli Produk Ini Dengan Harga Promosi RM65  ? …

Pertama sekali saya teruja dengan kuantiti set 3IN1 STRAIGHT ni,.. Sangat-sangat berbaloi sebab hanya 3 calit sekali pakai

 

Yang selebihnya boleh simpan dan pakai lagi.. Biasanya lepas 3 bulan baru saya pakai balik krim ni. Tarikh expired dia pun 2 tahun.. 

 

Yang penting simpan dekat tempat tertutup dan suhu bilik ..Macam dalam almari solek atau almari cermin tu . 

Lepas settle proses pakai krim 3in1 ni , baru la saya boleh pakai pomade dan serum . 

Yang paling saya suka tentang pomade ni, dia tak berminyak dan tak cair kalau duduk tengah panas. 

Macam saya ni jenis naik motor, jadi nak sikat balik pun mudah sebab  restyleable ,pakai je sikat yang dapat free tu. Simpan dalam kocek hehehe..

Satu kelebihan yang buatkan saya jatuh cinta nak pakai pomade ni setiap hari sebab setiap kali basuh , rambut akan rasa lembut dan bau wangi tu masih melekat pada rambut .

 

Dekat kotak tu ada tulis ” Add On Vitamin E” .. Patut la lembut semacam je rambut lepas basuh..

Rasa sangat berbaloi beli SET ni , complete untuk rambut dari pagi ke malam . Lepas mandi petang, saya akan sapukan Hair Luster Serum untuk memberi vitamin dan melembutkan rambut 

Saya perasan lepas 3 hari pakai serum ni, rambut dah tak kering mengerbang dan kusam lagi.

Rambut pun makin subur dan cepat panjang !

Apa Yang Saya Paling Suka Dengan Set Combo Ni ?

  • Buatkan rambut lurus secara kekal

  • Dah tak kusut dan kering lagi

  • Senang nak styling

  • Lebih kemas dan berketerampilan

  • Harga berpatutan dan berbaloi

  • Dapat macam-macam free gift

  •  Harini order, esok sampai !

 

Rating : 9.5/10

 

Adakah Saya Recommend Produk Ini Kepada Mereka Berambut Keriting ?

Sejujurnya , saya akan repeat order SET ini ( kalau ada stock lagi la ) dan

Saya sangat-sangat recommend kepada mereka yang nak luruskan rambut secara kekal untuk cuba SET ini ! 

2 thoughts on “Pengalaman Guna Krim Luruskan Rambut”

  1. The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps Норвежский ламинин от д-ра Dr. Bjodne Eskeland в 4 раза дешевле американского Laminine и в 2 раза сильнее

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top