-47%

Eir Bucket

19 customer reviews

RM195.00

Eir bucket khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated.

Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.

Item : 301 Terjual
SKU: Eir Bucket Categories: ,

Description

EIR BUCKET – Life is not perfect, but your hair can be !

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Morning)
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Night)
  • LAVOO™ Caviar Treatment Mask 250 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag
  • Kondisi Rambut Saya

    • Keadaan Rambut : Terlalu Banyak Rambut Rosak Dan Keguguran Yang Tidak Terkawal.
    • Masalah Rambut : Kelemumur, Gatal Kulit Kepala, Rambut Gugur, Rosak, Kering, Kasar, Hujung Bercabang.
    • Hasil : Pertumbuhan Semula Rambut, Kurangkan Kelemumur, Rambut Kurang Gugur, Lembut dan Wangi. Anak Rambut 5X Keluar Lebih Cepat Dengan Sihat.

    Rutin Penjagaan

    • Pakar kami sarankan untuk cuci rambut minimum empat (4) kali seminggu menggunakan lavoo protein shampoo.
    • Pastikan cuci bersih kulit kepala menggunakan silicone brush (kami beri percuma).
    • Diikuti dengan conditioner. Sapu dan biarkan selama lima minit kemudian bilas. Pastikan tidak kena kulit kepala.
    • Ratakan caviar treatment mask ke seluruh rambut (tanpa kena kulit kepala) dan biarkan selama 5-10 minit kemudian bilas.
    • Langkah wajib adalah semburkan hair tonic (pagi & malam) terus ke kulit kepala dan urut secara lembut selama 5-10 minit.

    Penghantaran

    • Penghantaran 24 jam selepas pembayaran dibuat.
    • Kami menggunakan Ninja Van Express.
    • Produk akan dihantar dalam kotak yang selamat.

    19 reviews for Eir Bucket

    1. nuna0410
      08/06/2022
      Variation: Embla Bucket
      Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this...More
      Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this product due to the good reviews. I hope it works for my hair as well. Havent use it yet. Will try it later. Desperately hope it worth my money
      Suka ?
      1 0
      fiezas
      08/05/2022
      Variation: Embla Bucket
      Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.Th...More
      Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.The hair tonic smells fruity unlike the hair tonic i used before smells like ginger.Hope the hair treatment works well to increase volume to my hair.
      Suka ?
      0 0
      abelsianung
      07/29/2022
      Variation: Eir Bucket
      Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin siha...More
      Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin sihat, rambut dah kurang gugur, tak tergaru-garu kepala, rambut makin lembut dan mudah diuruskan. Setiap hari nak belai rambut pun tak risau, seronok
      Suka ?
      0 0
      cancer_007
      07/29/2022
      Variation : Embla Bucket
      Memang tgh mencari shampoo yg elok utk condition rambut skrg.stress yg ampun banget.1st time nk try.hopefully berkesan utk sy. Luvluvluvluvluvluv
      Suka ?
      0 0
      Eir Bucket photo review
      syaffiiqah
      07/27/2022
      Variation: Freya Bucket
      Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian n...More
      Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian ni. Gugur gak rambut tak tahu nak habaq. Botak ja la. Ni pun hari-hari gugur jenuh
      Suka ?
      0 0
      Eir Bucket photo review
      atiqahyuuyuu
      08/02/2022
      Variation: Embla Bucket
      Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia
      Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggu...More
      Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia

      Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggunaan 👍
      Suka ?
      0 0
      bougasbeauty_aisyahamin
      06/28/2022
      Variation : Zisa Bucket
      Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.
      Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.
      Tak dela gatal sgt kulit kepala ...More
      Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.

      Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.

      Tak dela gatal sgt kulit kepala lps guna tonic dia siang malam.

      So far 5 star. Thanks. Next month will repeat this item.
      Suka ?
      0 0
      farahmardiah
      07/13/2022
      Variation : Eir Bucket
      Penghantaran sangat pantas
      Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih
      Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak bermi...More
      Penghantaran sangat pantas

      Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih

      Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak berminyak langsung

      If it works on my dandruff hair i’ll definitely repurchase

      Thank youu
      Suka ?
      0 0
    Add a review

    Your email address will not be published.