-41%

Embla Bucket

19 customer reviews

RM120.00

Embla bucket khas untuk kondisi rambut gugur dan kelemumur.

Tidak pernah buat apa-apa chemical treatment / iron rambut. Boleh dikatakan VIRGIN HAIR.

Item : 633 Terjual
SKU: Embla Bucket Categories: ,

Description

Embla Bucket - Discover the first protein shampoo

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag

Kondisi Rambut Saya

  • Keadaan Rambut: Normal, Tidak Melakukan Chemical Treatment
  • Masalah Rambut: Kelemumur, Gugur Sederhana, Rambut Menipis.
  • Hasil: Rambut Lembut, Kurang Rambut Gugur, Kurang Kelemumur, Kulit Kepala Segar & Bersih

Rutin Penjagaan

  • Pakar kami sarankan untuk cuci rambut minimum empat (4) kali seminggu menggunakan lavoo protein shampoo.
  • Pastikan cuci bersih kulit kepala menggunakan silicone brush (kami beri percuma).
  • Diikuti dengan conditioner. Sapu dan biarkan selama lima minit kemudian bilas. Pastikan tidak kena kulit kepala.
  • Kulit kepala akan lebih bersih, tiada liang pori tersumbat dan rambut jadi kembali kuat.

Penghantaran

  • Penghantaran 24 jam selepas pembayaran dibuat
  • Kami menggunakan Ninja Van Express
  • Produk akan dihantar dalam kotak yang selamat

19 reviews for Embla Bucket

  1. nuna0410
    08/06/2022
    Variation: Embla Bucket
    Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this...More
    Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this product due to the good reviews. I hope it works for my hair as well. Havent use it yet. Will try it later. Desperately hope it worth my money
    Suka ?
    1 0
    fiezas
    08/05/2022
    Variation: Embla Bucket
    Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.Th...More
    Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.The hair tonic smells fruity unlike the hair tonic i used before smells like ginger.Hope the hair treatment works well to increase volume to my hair.
    Suka ?
    0 0
    abelsianung
    07/29/2022
    Variation: Eir Bucket
    Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin siha...More
    Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin sihat, rambut dah kurang gugur, tak tergaru-garu kepala, rambut makin lembut dan mudah diuruskan. Setiap hari nak belai rambut pun tak risau, seronok
    Suka ?
    0 0
    cancer_007
    07/29/2022
    Variation : Embla Bucket
    Memang tgh mencari shampoo yg elok utk condition rambut skrg.stress yg ampun banget.1st time nk try.hopefully berkesan utk sy. Luvluvluvluvluvluv
    Suka ?
    0 0
    Embla Bucket photo review
    syaffiiqah
    07/27/2022
    Variation: Freya Bucket
    Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian n...More
    Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian ni. Gugur gak rambut tak tahu nak habaq. Botak ja la. Ni pun hari-hari gugur jenuh
    Suka ?
    0 0
    Embla Bucket photo review
    atiqahyuuyuu
    08/02/2022
    Variation: Embla Bucket
    Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia
    Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggu...More
    Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia

    Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggunaan 👍
    Suka ?
    0 0
    bougasbeauty_aisyahamin
    06/28/2022
    Variation : Zisa Bucket
    Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.
    Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.
    Tak dela gatal sgt kulit kepala ...More
    Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.

    Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.

    Tak dela gatal sgt kulit kepala lps guna tonic dia siang malam.

    So far 5 star. Thanks. Next month will repeat this item.
    Suka ?
    0 0
    farahmardiah
    07/13/2022
    Variation : Eir Bucket
    Penghantaran sangat pantas
    Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih
    Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak bermi...More
    Penghantaran sangat pantas

    Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih

    Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak berminyak langsung

    If it works on my dandruff hair i’ll definitely repurchase

    Thank youu
    Suka ?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.