-45%

Zisa Bucket

19 customer reviews

RM165.00

Zisa bucket khas untuk kondisi rambut yang mengalami keguguran yang teruk.

Ada situasi dimana rambut hampir botak di sesuatu spot. Banyak rambut yang anda perasan bersepah di atas lantai, di bantal dan semasa mandi.

Lebih teruk apabila dibelai rambut juga ikut tercabut. Bucket ini fokus untuk kulit kepala dan mengembalikan struktur akar rambut.

Peptide tonic lavoo diformulasi agar nutrisi cepat menyerap sempurna ke kulit kepala.

Akar rambut 10x lebih kuat dan merangsang anak rambut baru tumbuh sihat terutama di tempat yang nipis / hampir botak.

Item : 400 Terjual
SKU: zisa bucket Categories: ,

Description

ZISA BUCKET – Boost up your self-confidence !

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Morning)
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Night)
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag
  • Kondisi Rambut Saya

    • Keadaan Rambut : Menipis, Ada Spot Botak Pada Kulit Kepala.
    • Masalah Rambut : Kulit kepala kering & gatal, Kulit Kepala Berminyak, Kelemumur, Pertumbuhan Rambut Lambat, Rambut Menipis.
    • Hasil : Pertumbuhan Semula Rambut, Rambut Kurang Gugur, Kurangkan Serpihan, Kulit Kepala Sihat.

    Rutin Penjagaan

    • Pakar kami sarankan untuk cuci rambut minimum empat (4) kali seminggu menggunakan lavoo protein shampoo.
    • Pastikan cuci bersih kulit kepala menggunakan silicone brush (kami beri percuma).
    • Diikuti dengan conditioner. Sapu dan biarkan selama lima minit kemudian bilas. Pastikan tidak kena kulit kepala.
    • Langkah wajib adalah semburkan hair tonic (pagi & malam) terus ke kulit kepala dan urut secara lembut selama 5-10 minit.

    Penghantaran

    • Penghantaran 24 jam selepas pembayaran dibuat.
    • Kami menggunakan Ninja Van Express.
    • Produk akan dihantar dalam kotak yang selamat.

    19 reviews for Zisa Bucket

    1. nuna0410
      08/06/2022
      Variation: Embla Bucket
      Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this...More
      Had spent lot of money buying product from drugstore, I can feel some changes but it still does not meet my expectation. Finally I decided to buy this product due to the good reviews. I hope it works for my hair as well. Havent use it yet. Will try it later. Desperately hope it worth my money
      Suka ?
      1 0
      fiezas
      08/05/2022
      Variation: Embla Bucket
      Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.Th...More
      Received item in good condition.Haven’t tried the shampoo and conditioner yet.hair serum and hair spray smell nice and give smooth touch to my hair.The hair tonic smells fruity unlike the hair tonic i used before smells like ginger.Hope the hair treatment works well to increase volume to my hair.
      Suka ?
      0 0
      abelsianung
      07/29/2022
      Variation: Eir Bucket
      Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin siha...More
      Selesai Masalah Rambut Kepala!! Best Betul Pakai Set Penjagaan Rambut Protein Series Lavoo - Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin sihat, rambut dah kurang gugur, tak tergaru-garu kepala, rambut makin lembut dan mudah diuruskan. Setiap hari nak belai rambut pun tak risau, seronok
      Suka ?
      0 0
      cancer_007
      07/29/2022
      Variation : Embla Bucket
      Memang tgh mencari shampoo yg elok utk condition rambut skrg.stress yg ampun banget.1st time nk try.hopefully berkesan utk sy. Luvluvluvluvluvluv
      Suka ?
      0 0
      Zisa Bucket photo review
      syaffiiqah
      07/27/2022
      Variation: Freya Bucket
      Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian n...More
      Beli sebab nak try, so tak sure keefektifannya macam mana hahha. Later will update la k. Lama jugak nak sampai. Hope worth it la dengan harga belian ni. Gugur gak rambut tak tahu nak habaq. Botak ja la. Ni pun hari-hari gugur jenuh
      Suka ?
      0 0
      Zisa Bucket photo review
      atiqahyuuyuu
      08/02/2022
      Variation: Embla Bucket
      Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia
      Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggu...More
      Very effective yee . rambut lembut gilaa !Setiap satu memang wangi betul bau dia

      Syampu yg ketiga and conditioner yg kedua untuk tempoh 7 bulan penggunaan 👍
      Suka ?
      0 0
      bougasbeauty_aisyahamin
      06/28/2022
      Variation : Zisa Bucket
      Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.
      Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.
      Tak dela gatal sgt kulit kepala ...More
      Haritu dah try yg adik beli. Mmg berkesan even xpakai kerap.

      Kelemumur dan rambut kering sgt2 sesuai guna lavoo ni.

      Tak dela gatal sgt kulit kepala lps guna tonic dia siang malam.

      So far 5 star. Thanks. Next month will repeat this item.
      Suka ?
      0 0
      farahmardiah
      07/13/2022
      Variation : Eir Bucket
      Penghantaran sangat pantas
      Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih
      Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak bermi...More
      Penghantaran sangat pantas

      Shampoo wangii tapi kena pump banyak sikit kalau nak banyak buih

      Walaupun texture serum dia nampak berminyak tapi tak berminyak langsung

      If it works on my dandruff hair i’ll definitely repurchase

      Thank youu
      Suka ?
      0 0
    Add a review

    Your email address will not be published.