• SET DUO PROTEIN BASED SHAMPOO-CONDITIONER PERTAMA DI MALAYSIA

TERBONGKAR ! RAHSIA #GENGMOMMIES DAPATKAN RAMBUT SIHAT, KUAT DAN WANGI MACAM ZAMAN BUJANG DULU TANPA PERLU MEMBAZIR MASA DAN BERATUS RINGGIT BUAT TREATMENT SALOON !

(Seronok sangat tengok rambut sendiri sekarang, makin sihat, rambut dah kurang gugur, tak tergaru-garu kepala, rambut makin lembut dan mudah diuruskan. Setiap hari nak belai rambut pun tak risau)

I dulu lepas bersalin, rambut banyak gila gugur sampai rasa macam cukup sebulan boleh botak terus 😂

Punyalah stress geram sangat banyak gugur, sempat I snap gambar sebagai bukti !​

lubang air
genggam
mandi

Lepas mandi nak nangis rasa 😭 Tengoklah sendiri. Mesti korang pun pernah alamai macam ni kan ?

Hari tu pegi saloon potong rambut sebab kes banyak gugur ni lah.

Pastu akak tu cakap potong rambut takkan selesai masalah.

Akak tu bagi tips, jaga rambut sama macam jaga muka juga.

Benda basic wajib ada, syampu, conditioner, tonic yg sesuai. Cuci setiap hari atau 2 hari sekali.

Pastu ada kawan recommend protein-based shampoo & conditioner ni sebab dia pun guna jugak,

Tengok lah hasilnya lepas 3 kali cucian ! OMG terkejutt sangat.

Alhamdulillah rambut dah kurang sangat2 gugur lepas tu kulit kepala tak gatal. Macam sebelum ni selalu garu sampai merah pedih.

5
PERTAMA-6-2

Sebelum ni bila peluh, garu je terus rambut jadi naik minyak kat kulit kepala. Muncul la banyak kelemumur.

Sekarang kulit kepala rasa segar sangat. Rambut jadi lembut. Tak kering kasar dah.

Rambut pun jadi makin tebal dan paling best sangat2 rambut sentiasa wangi je..

7
6

Inilah SET DUO PROETIN-BASED Shampoo & Conditioner yang mommy pakai.

Baru sekali pakai rasa macam pegi saloon! 🤍🤍

MEMPERKENALKAN SET DUO LAVOO™ PROTEIN-BASED
SHAMPOO & CONDITIONER

Set penjagaan rambut berasaskan protein pertama di Malaysia yang lengkap fokus untuk merawat masalah gugur, kelemumur, dan rosak.



NAK LIHAT HARGA PROMOSI

BAGAIMANA SET DUO PROTEIN-BASED INI MAMPU MENJADIKAN RAMBUT & KULIT KEPALA ANDA SIHAT ?

Set duo ini sangat berkesan kerana hasil campuran 8 bahan semulajadi yang terpilih. Ramuan minyak ini terbukti secara turun temurun mampu menyihatkan dan melebatkan rambut secara selamat.

Castor Oil

Kaya dengan Vitamin E. Melembutkan helaian rambut dan mengunci kelembapan sehingga rambut menjadi bersinar. Berfungsi paling baik pada kulit kepala yang kering dan mengelupas.

Coconut Oil

Kaya dengan Asid Lemak yang tinggi. Mudah menembusi folikel rambut secara mendalam sekali gus menyuburkan rambut dari akar. Juga memastikan rambut lembut dan berkilau dan melindunginya daripada kerosakan haba.

Rosemary Oil

Berfungsi meningkatkan peredaran darah, sekali gus merangsang pertumbuhan semula rambut. Sifat antikulatnya berfungsi dengan baik dalam menenangkan kulit kepala.

Tea Tree Oil

Sifat antimikrob dan pembersihan yang kuat. Mampu memerangi kekeringan dan kelemumur rambut. Kulit kepala menyerap nutrien dengan cekap dan merangsang folikel rambut yang tidak aktif.

Argan Oil

Bersifat antioksidan. Berfungsi mempercepat pertumbuhan rambut,membaiki hujung bercabang dan melindunginya daripada kerosakan haba. Kulit kepala menjadi lebih bersih.

Almond Oil

Diperkaya dengan Vitamin E semulajadi, Protein, Magnesium dan asid lemak. Khas untuk rambut kering, rosak atau diwarnakan. Menguatkan dan melindungi rambut daripada gugur semula.

Olive Oil

Gabungan Vitamin E, antioksidan dan asid oleik mampu menyegarkan kulit kepala, menyuburkan akar dan melembutkan rambut, memberikan tekstur yang licin pada helaian rambut.

Amla Oil

Vitamin C, mineral dan antioksidandapat dibekalkan untuk rambut menjadi tebal. Juga penting untuk meredakan keradangan kulit kepala, mengawal pengeluaran minyak, dan melindungi batang rambut dengan menghidrat semula.


NAK LIHAT HARGA PROMOSI

SET DUO PROTEIN-BASED DIJAMIN SELAMAT, TANPA SLS & PARABEN DAN MUSLIM FRIENDLY !




NAK LIHAT HARGA PROMOSI

99.8% PENGGUNA BERPUAS HATI & BERJAYA ATASI MASALAH RAMBUT DENGAN SET DUO PROTEIN-BASED SHAMPOO CONDITIONER


NAK LIHAT HARGA PROMOSI

HQ KAMI SEDANG BUAT PROMOSI HARGA PENGENALAN SET JIMAT TETAPI TERHAD KEPADA 50 ORANG TERAWAL SAHAJA !

(PEMBELI 50 TERAWAL LAYAK TERIMA 5 HADIAH PERCUMA YANG BERNILAI RM94 & PENGHANTARAN PERCUMA)

FREE Protein Complex Serum 60 ml

BERNILAI RM39.00

FREE Protein Collagen Spray 120 ml

BERNILAI RM35.00

FREE Mushy Silicone Brush

BERNILAI RM8.00

FREE Unicorn Pouch Bag

BERNILAI RM3.00

FREE Corrugated Box

BERNILAI RM9.00


(EMBLA BUCKET) – SET SUPER JIMAT

SET khas untuk kondisi rambut gugur dan kelemumur. Tidak pernah buat apa-apa chemical treatment / iron rambut. Boleh dikatakan VIRGIN HAIR.
RM204
RM
120
00

  • Protein Essence Shampoo 400 ml
  • Protein Essence Conditioner 400 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • FREE Protein Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Unicorn Pouch Bag


BELI SEKARANG

(ZISA BUCKET) – SET COMBO JIMAT

SET khas untuk kondisi rambut yang mengalami keguguran yang teruk. Ada situasi dimana rambut hampir botak di sesuatu spot. Banyak rambut yang anda perasan bersepah di atas lantai, di bantal dan semasa mandi. Lebih teruk apabila dibelai rambut juga ikut tercabut. Bucket ini fokus untuk kulit kepala dan mengembalikan struktur akar rambut.
RM301
RM
165
00

  • Protein Essence Shampoo 400 ml
  • Protein Essence Conditioner 400 ml
  • Peptide Tonic Morning 120 ml
  • Peptide Tonic Night 120 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • FREE Protein Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Unicorn Pouch Bag


BELI SEKARANG

PALING LARIS !

(EIR BUCKET) – SET BERBALOI JIMAT

SET khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated. Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.
RM366
RM
195
00

  • Protein Essence Shampoo 400 ml
  • Protein Essence Conditioner 400 ml
  • Peptide Tonic Morning 120 ml
  • Peptide Tonic Night 120 ml
  • Caviar Treatment Mask 250 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • FREE Protein Collagen Spray 120 ml
  • FREE Mushy Silicone Brush
  • FREE Unicorn Pouch Bag


BELI SEKARANG

sangat berbaloi