Lavoo™ Malaysia – Official Store

Tentang LAVOO MARKETING HOLDING SDN. BHD.

         LAVOO MARKETING HOLDING SDN. BHD. didaftarkan pada 08-08-2020 dan telah berkembang dengan pesatnya pada tahun pertama ditubuhkan. Brand LAVOO terkenal di seluruh Asia dengan fokus membantu menyelesaikan masalah rambut rosak serta siri penjagaan rambut yang rapi.

MISI

LAVOO™ terkenal di seluruh Asia dengan fokus membantu menyelesaikan masalah rambut rosak serta siri penjagaan rambut yang rapi. Kami juga menggalas bertanggungjawab dalam penjagaan rambut dalam kalangan masyarakat supaya kelihatan rapi, cantik dan sihat.

VISI

1. Fokus dalam platform dalam talian untuk jualan
2. Berurusan dengan lebih efisien dan professional terhadap para pelanggan.
3. Pengendalian segala urusan mengikut tatacara syarikat menerusi etika kerja dan penggarapan nilai murni di antara pembekal dan para pelanggan.
4. Membekalkan perkhidmatan berkualiti dengan menerapkan pelbagai jenis teknik pemasaran yang efektif bagi mencapai tahap kepuasan pelanggan yang maksimum.
5. Sentiasa peka dan bersedia terhadap setiap perubahan yang berlaku agar mutu perkhidmatan dipertingkatkan dari semasa ke semasa.
6. Konsisten dalam menangani masalah tempahan dan pembelian bekalan agar penghantaran produk dapat terus disalurkan kepada pelanggan dengan segera.

MUHAMMAD YUSRI BIN YUNUS

Merupakan pengurus pemasaran dan pengasas LAVOO.

“Kami komited dalam memastikan masyarakat mendapat manfaat dalam penerbitan syarikat ini iaitu fokus memastikan rambut mereka dalam keadaan sihat, rapi dan cantik” – Yusri Yunus

“At LAVOO, You need to be flexible, entrepreneurial, creative and willing to dive into the details to get things done”

Scroll to Top
Image-93FFZQ8.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue