Lavoo™ Malaysia – Official Store

PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA. DIJAMIN SAMPAI 3 HARI SELEPAS PESANAN.

LAVOO™ protein hair care series

Set penjagaan rambut berasaskan protein pertama di Malaysia yang lengkap fokus untuk merawat masalah rambut terutama gugur, kelemumur, dan rosak. 

GUGUR

KELEMUMUR

BERMINYAK

KERING ROSAK

RUTIN PENJAGAAN #LAVOOPROTEIN UNTUK DAPATKAN RAMBUT SIHAT, KUAT & LEBAT

shampoo

Langkah 1 : Lavoo Protein Shampoo

Basuh rambut dan kulit kepala dengan shampoo bebas sulfat empat kali seminggu. Ini penting untuk memastikan kulit kepala bersih.

conditioner

Langkah 2 : Lavoo Protein Conditioner

Rambut akan kurang kusut, mengatasi kekeringan dan menjadikan rambut anda lebih mudah diurus selepas kering. Pakai setiap kali lepas shampoo.

daily-hair-care-routine_5(1)-min

Langkah 3 : Lavoo Caviar Treatment Mask

Bahan kimia dan haba menjadikan rambut sangat kering kusut. Hair mask menghidrat dan menjadikan rambut lebih lembut dan berkilat. Rambut kekal lembut, lembap dan merawat semula struktur helaian rambut. Biarkan 5-10 minit kemudian bilas. Pakai 4 kali seminggu atau boleh gantikan dengan conditioner.

tonic

Langkah 4 : Lavoo Peptide Tonic

Kelembapan kulit kepala adalah kunci untuk kurang kelemumur, kulit kepala yang tidak gatal, dan akar yang sihat. Peptide tonic membekalkan nutrien kepada folikel rambut. Folikel rambut memerlukan banyak nutrien untuk menggalakkan pertumbuhan rambut yang kuat dan pengeluaran kolagen untuk anak rambut tumbuh lebih cepat.

Produk dalam rutin penjagaan rambut anda wajib bersesuaian dan tepat supaya masalah dapat dirawat secara total dan 100% berkesan.

SETELAH SETAHUN MEMAHAMI BERPULUH RIBU PENGGUNA LAVOO, MAKA TERHASIL 4 BUCKET DEALS KHUSUS MASALAH RAMBUT YANG BIASANYA DIALAMI DI MALAYSIA.

0
PENGGUNA BERJAYA
0
BUCKET TERHASIL

nak tahu pilihan bucket yang tepat ?

pakar kami telah sarankan bucket yang paling sesuai berdasarkan kondisi rambut !

EMBLA BUCKET

embla-min

Embla bucket khas untuk kondisi rambut gugur dan kelemumur. Tidak pernah buat apa-apa chemical treatment / iron rambut. Boleh dikatakan VIRGIN HAIR. 

GUGUR
KELEMUMUR
KULIT KEPALA GATAL
KULIT KEPALA BERMINYAK
ROSAK/KERING/KASAR
HAMPIR BOTAK / NIPIS
4.5/5
4.5/5
3.5/5
3/5
3/5
3/5
4.5/5
4.5/5
3.5/5
3.0/5
3.0/5
3.0/5

PRODUK YANG WAJIB ADA DALAM RUTIN :

Pakar kami sarankan untuk cuci rambut minimum empat (4) kali seminggu menggunakan lavoo protein shampoo, Pastikan cuci bersih kulit kepala menggunakan silicone brush (kami beri percuma). Diikuti dengan conditioner. Sapu dan biarkan selama lima minit kemudian bilas. Pastikan tidak kena kulit kepala. Kulit kepala akan lebih bersih, tiada liang pori tersumbat dan rambut jadi kembali kuat. 

Embla Bucket-min
RM204 RM 120 00
  • Lavoo Protein Essence Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Essence Conditioner 400ml
  • FREE Protein Collagen Hair Spray 120 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • Extra Free Gift Silicone Brush
  • Extra Free Gift Pouch Bag

FREYA BUCKET

freya-min

Freya bucket khas untuk kondisi rambut yang kering, kusam, bercabang dan rosak akibat membuat chemical treatment (perm,colour,rebond,iron dll). Kesannya rambut juga mengalami keguguran yang teruk dan kulit kepala yang tidak sihat,gatal.

GUGUR
KELEMUMUR
KULIT KEPALA GATAL
KULIT KEPALA BERMINYAK
ROSAK/KERING/KASAR
HAMPIR BOTAK / NIPIS
4.5/5
4.5/5
4.5/5
3/5
4.5/5
3.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
3.0/5
4.5/5
3.5/5

PRODUK YANG WAJIB ADA DALAM RUTIN :

Shampoo dan conditioner sahaja tidak mencukupi untuk kembalikan strukture rambut yang telah rosak. Caviar treatment mask wajib ada dalam rutin ! Pakar kami sarankan guna caviar hair mask 4 kali semingu selepas conditioner atau selang seli dengan conditioner.

Freya Bucket-min
RM269 RM 165 00
  • Lavoo Protein Essence Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Essence Conditioner 400ml
  • Lavoo Caviar Treatment Mask 250ml
  • FREE Protein Collagen Hair Spray 120 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • Extra Free Gift Silicone Brush
  • Extra Free Gift Pouch Bag

ZISA BUCKET

Zisa bucket khas untuk kondisi rambut yang mengalami keguguran yang teruk. Ada situasi dimana rambut hampir botak di sesuatu spot. Banyak rambut yang anda perasan bersepah di atas lantai, di bantal dan semasa mandi. Lebih teruk apabila dibelai rambut juga ikut tercabut. Bucket ini fokus untuk kulit kepala dan mengembalikan struktur akar rambut. 

GUGUR
KELEMUMUR
HAMPIR BOTAK / NIPIS
KULIT KEPALA GATAL
KULIT KEPALA BERMINYAK
ROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4.5/5
4.5/5
3.5/5
4/5
3.6/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.0/5
4.5/5
3.6/5

PRODUK YANG WAJIB ADA DALAM RUTIN :

Setelah kulit kepala bersih menggunakan shampoo dan conditioner, langkah wajib adalah semburkan hair tonic terus ke kulit kepala dan urut secara lembut. Peptide tonic lavoo diformulasi agar nutrisi cepat menyerap sempurna ke kulit kepala. Akar rambut 10x lebih kuat dan merangsang anak rambut baru tumbuh sihat terutama di tempat yang nipis / hampir botak. Pakai dua kali sehari setiap hari (pagi dan malam).

Zisa Bucket-min
RM301 RM 165 00
  • Lavoo Protein Essence Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Essence Conditioner 400ml
  • Lavoo Peptide Tonic Morning 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Night 250ml
  • FREE Protein Collagen Hair Spray 120 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • Extra Free Gift Silicone Brush
  • Extra Free Gift Dermaroller
  • Extra Free Gift Pouch Bag

EIR BUCKET

Eir bucket khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated. Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.  

GUGUR
KELEMUMUR
HAMPIR BOTAK / NIPIS
KULIT KEPALA GATAL
KULIT KEPALA BERMINYAK
ROSAK/KERING/KASAR
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5
4.5/5

PRODUK YANG WAJIB ADA DALAM RUTIN :

Inilah rutin penjagaan rambut paling lengkap. Penggunaan secara konsisten  akan nampak hasil seawal tiga kali penggunaan. Hasilnya rambut menjadi semakin lebat, panjang dan sihat. Shampoo & conditioner perlu pakai 4 kali seminggu, hair mask 2 hari sekali, hair tonic 2 kali sehari (pagi dan malam). Alami “feel” spa mewah hanya di rumah dengan EIR BUCKET.

Eir Bucket-min
RM366 RM 195 00
  • Lavoo Protein Essence Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Essence Conditioner 400ml
  • Lavoo Caviar Treatment Mask 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Morning 250ml
  • Lavoo Peptide Tonic Night 250ml
  • FREE Protein Collagen Hair Spray 120 ml
  • FREE Protein Complex Serum 60 ml
  • Extra Free Gift Silicone Brush
  • Extra Free Gift Dermaroller
  • Extra Free Gift Pouch Bag

SET PERCUBAAN LAVOO

Shopee Bucket Product (600 × 600 px)-2-min
Cuba Duo Essential Protein Based terlaris kami ! Terokai syampu dan perapi mini kami dan rasai kecemerlangan Berasaskan Protein Tulen kami dengan mencubanya terlebih dahulu.
Shopee Bucket Product (600 × 600 px)-min
RM65 RM 35 00
  • Lavoo Protein Essence Shampoo 400ml
  • Lavoo Protein Essence Conditioner 400ml

semua rangkaian produk lavoo selamat digunakan tanpa was was

0
BERPUAS HATI SETELAH KONSISTEN DENGAN RUTIN LAVOO PROTEIN
1-min

Mazalina Mansor

4.5

Saya dh pon cuba 2 minggu. Mmg sesuai dgn saya. Rambut gugur as normal je klau dulu lepas cuci rambut byk rambut kt lantai. Kelemumur pon hilang.. klau dulu sikat rambut je penuh kelemumur kt bahu. Tq Lavoo..

2-min

Jue Awang

4.5

Alhamdulillah mmg terbaik 3 produk rambut ni, sya baru pakai 3hari rambut sya dah mula tumbuh kurang putus dan tidak kering lagi, bau spray tu pun sgt2 wangi,,sumpah kerana Allah mmg terbaik aamiinn.. nanti sya nak oder lg tqsm seller

4-min

Zaleha Jusoh

4.5

Baru pakai 3 hari shampoo hair spray dn serum.. mmg terbaik rambut sya kasar dn kering jadi lembut segar dn harum... maslah utama rambut gugur harap dpt mnbntu mengurang kn keguguran rambut . Klau dulu bngun tidur rambut cm kaklimah hahaha skrng mmg lembut ..

3-min

Azwan Ishak

4.5

Recommended. Sy bari 10 bintang. Sy mengalami masalah kelemumur yg teruk sebelum ni. Habis dekat beribu sebab nak carik shampoo terbaik tapi takda result. Lepas sy pakai ni, alhamdulillah mmg takda kelemumur n rambut krg gugur. Tq pf founder sebab hasilkan produk yg bagus. Sy bg free review ni sebab sy dah cuba dan berkesan pd sy. Rasa berdosa pulak bila tak share.

Untitled design (5)-min

Al Jannah

4.5

Sya dh guna dan sgt berpuas hati.. rambut jdi lembut dan sntiasa wangi, rambut gugur dan kelemumur pun dh berkurangan.. Xde lg rasa gatal2 kepala bila pakai tudung. LAVOO mmg best.

Scroll to Top
Image-93FFZQ8.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue