PARABEN FREE – SULFATE FREE – PHTHALATE FREE – FREE OF MINERAL OILS – FREE OF GMOS – CRUELTY-FREE – CARBON NEUTRAL – PARABEN FREE – SULFATE FREE 
PARABEN FREE – SULFATE FREE – PHTHALATE FREE – FREE OF MINERAL OILS – FREE OF GMOS – CRUELTY-FREE – CARBON NEUTRAL – PARABEN FREE – SULFATE FREE 
PARABEN FREE – SULFATE FREE – PHTHALATE FREE – FREE OF MINERAL OILS – FREE OF GMOS – CRUELTY-FREE – CARBON NEUTRAL – PARABEN FREE – SULFATE FREE 
PARABEN FREE – SULFATE FREE – PHTHALATE FREE – FREE OF MINERAL OILS – FREE OF GMOS – CRUELTY-FREE – CARBON NEUTRAL – PARABEN FREE – SULFATE FREE 
PARABEN FREE – SULFATE FREE – PHTHALATE FREE – FREE OF MINERAL OILS – FREE OF GMOS – CRUELTY-FREE – CARBON NEUTRAL – PARABEN FREE – SULFATE FREE 
UNTUK SETIAP KONDISI RAMBUT

Pakar Kami Padankan Mengikut Keperluan Mahkota Anda

Embla Bucket

Embla bucket khas untuk kondisi rambut gugur dan kelemumur. Tidak pernah buat apa-apa chemical treatment / iron rambut. Boleh dikatakan VIRGIN HAIR.

Kondisi Rambut Saya

  • Keadaan Rambut: Normal, Tidak Melakukan Chemical Treatment
  • Masalah Rambut: Kelemumur, Gugur Sederhana, Rambut Menipis
  • Hasil: Rambut Lembut, Kurang Rambut Gugur, Kurang Kelemumur, Kulit Kepala Segar & Bersih

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag

42% OFF | BELI SEKARANG

Zisa Bucket

Zisa bucket khas untuk kondisi rambut yang mengalami keguguran yang teruk. Ada situasi dimana rambut hampir botak di sesuatu spot. Banyak rambut yang anda perasan bersepah di atas lantai, di bantal dan semasa mandi. Lebih teruk apabila dibelai rambut juga ikut tercabut. Bucket ini fokus untuk kulit kepala dan mengembalikan struktur akar rambut.

Kondisi Rambut Saya

  • Keadaan Rambut : Menipis, Ada Spot Botak Pada Kulit Kepala
  • Masalah Rambut : Kulit kepala kering & gatal, Kulit Kepala Berminyak, Kelemumur, Pertumbuhan Rambut Lambat, Rambut Menipis
  • Hasil: Pertumbuhan Semula Rambut, Rambut Kurang Gugur, Kurangkan Serpihan, Kulit Kepala Sihat

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Morning)
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Night)
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag

46% OFF | BELI SEKARANG

Freya Bucket

Freya bucket khas untuk kondisi rambut yang kering, kusam, bercabang dan rosak akibat membuat chemical treatment (perm,colour,rebond,iron dll). Kesannya rambut juga mengalami keguguran yang teruk dan kulit kepala yang tidak sihat,gatal.

Kondisi Rambut Saya

  • Keadaan Rambut : Sering Warnakan Rambut, Rebonding, Perm/ Blonded & Rawatan Rambut Menggunakan Bahan Kimia
  • Masalah Rambut : Kering, Kasar, Rosak, Hujung Bercabang, Rambut Rapuh & Putus, Kembang
  • Hasil : Lembut Bak Sutera, Mudah Disikat. Tidak Mengerbang, Membaiki Semula Setiap Batang Rambut, Bekalan Nutrien Rambut Cukup

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • LAVOO™ Caviar Treatment Mask 250 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag

39% OFF | BELI SEKARANG

Eir Bucket

Eir bucket khas untuk kondisi rambut kelemumur, gugur yang teruk sehingga hampir botak dan nipis, juga rambut rosak/kering/kasar akibat chemically treated. Bucket paling lengkap dalam rutin untuk dapatkan rambut lebat, lembut dan sihat.

Kondisi Rambut Saya

  • Keadaan Rambut : Terlalu Banyak Rambut Rosak Dan Keguguran Yang Tidak Terkawal
  • Masalah Rambut : Kelemumur, Gatal Kulit Kepala, Rambut Gugur, Rosak, Kering, Kasar, Hujung Bercabang
  • Hasil:Pertumbuhan Semula Rambut, Kurangkan Kelemumur, Rambut Kurang Gugur, Lembut dan Wangi. Anak Rambut 5X Keluar Lebih Cepat Dengan Sihat

Item Dalam Bucket

  • LAVOO™ Protein Essence Shampoo 400ml
  • LAVOO™ Protein Essence Conditioner 400ml
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Morning)
  • LAVOO™ Protein Peptide Tonic (Night)
  • LAVOO™ Caviar Treatment Mask 250 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Complex Serum 60 ml
  • (Percuma) LAVOO™ Protein Collagen Keratin Hair Spray 120 ml
  • (Percuma) Mushy Silicone Scalp Brush
  • (Percuma) Pouch Bag

47% OFF | BELI SEKARANG
RANGKAIAN PENJAGAAN RAMBUT

Dari kulit kepala hingga ke hujung rambut, kami ada untuk anda

Mereka telah berjaya menikmati hasil rambut yang diimpikan. Adakah anda sedia ?

FLIP ME
Memang patut pun Lavoo viral kat Twitter. I pakai punya la best dengan conditioner, tonic spray & hair serum dia bau mcm dekat salun mahal wei! Beyond expectation Face with tears of joy.
Ainul | @AinulNunanaa
FLIP ME
Gila betul lavoo punya product range ni. Semua power-power. Hari tu I tried its protein shampoo set, ni try pulak treatment hair mask dia. 4 kali guna je weh, hilang terus split ends. Selamat tak potong lagi rambut hari tu. Kalau tak menangis tepi bucu katil jugak la.
Najwa | @nxjwanasir
FLIP ME
Since i pakai hair mask lavoo ni memang i tak pakai hair mask lain dah sebab besttt and ingredients dia powerrr! I pernah tweet i pakai the whole range of their product and sampai sekarang i still pakai. Sekali pakai je dah rasa rambut flowy.
Rin | @Nurintashaa
FLIP ME
Dah pakai.. Alhamdulillah rambut n kemumur kurang baru pakai 2x best rambut lembut n harum je x iya cuci2 kat saloon dah..Rasa best.
Mawarputeri Zerraputeri

Terbaik
Dikongsi oleh 213 pengguna

97.99% Berjaya

Kami pastikan bahan-bahan yang digunakan dalam produk LAVOO semuanya berdaftar, selamat, bebas bahan terlarang dan mikrob.

BACA SEMUA TESTIMONI
FLIP ME
Rupanya jaga rambut lagi mudah dari jaga muka. The key is that guna produk rambut yang betul-betul bagus. As for me I guna the whole range of Lavoo. Shampoo, conditioner, hair tonic, hair serum & hair spray semuanya guna Lavoo n I swear to god rambut I cantik n healthy gilaaa.
Nabilah | @nabilah_humaira
FLIP ME
Dia punya hair treatment best nak mampus!!!!!!! tak nak pi saloon dah lepas ni guna ni jeee!!
Nisa | @dyasnisa
FLIP ME
Kalau I tahu protein shampoo lavoo ni best, Dari dulu lagi I pakai tau, tak ada lah duit I banyak habis dekat drugstore.
Fika | @fikaika_
FLIP ME
Weh aku baru pakai 3 kali. Sumpah lah best rambut lembut and tak kusut macam before this. Hair tonic ja belum beli lagi sebab salah pilih set masa checkout. Tapi best la wangi pulak tu.
Fatin | @fatinaminah2

Kami tampilkan set penjagaan rambut paling tepat untuk mahkota anda

BIAR KAMI BIMBING ANDA

Tidak pasti produk penjagaan mana sesuai untuk anda ?

Anda beritahu kami sedikit tentang rambut anda, kami merumus dan menyesuaikan untuk anda menemui rutin peribadi anda sepenuhnya, daripada kulit kepala hingga hujung rambut.

TAKE ME TO HAIR QUIZ