Lavoo™ Malaysia – Official Store

Selamat Datang

Lavoo™ Malaysia Office Store

Rangkaian penjagaan rambut PROTEIN PERTAMA DI MALAYSIA menjadikan rambut anda lebat, tebal dan kuat hingga ke akar rambut. Tiada lagi masalah akar rambut lemah, rambut mudah putus dan rambut gugur setiap kali dibelai atau sikat.

Rutin Rawatan Rambut Gugur, Kelemumur dan Gatal Kulit Kepala
Lavoo™ Protein Series

Rangkaian Penjagaan Rambut Protein

LIHAT SEMUA PRODUK
Previous
Next

54% Lebih Jimat Dengan Pembelian Set !

Full Set Protein Treatment Series

Protein Treatment Set + Tonic Set

PROMO khas Full Set paling jimat ! Pembelian Protein Treatment Series dan Tonic Set akan dapat Shampoo 400ml, Serum 60ml, Spray 120ml, Tonic Morning 120ml, Tonic 120ml, Free Conditioner 400ml, Free SIlicone Brush, Pouch Bag, Dermaroller.

RM349.99
RM 165
00
  •  
Set Percubaan Protein Treatment

Trial Kit Shampoo & Conditioner
(60ml each)

Diformulasikan berasaskan protein untuk menghilangkan kelemumur pada rambut dan kulit kepala, kotoran dan minyak berlebihan yang menyebabkan rambut gugur semakin teruk. 

RM54.99
RM 35
00
  •  
Set Rambut Lebat & Akar Rambut

Protein Peptide Tonic (Morning & Night)

Bahan aktiv termasuk akar ginseng, daun arcina dan jelatang beraksi di “spot botak” atau kawasan telah gugur. Merangsang pertumbuhan rambut baru dan akar rambut 2 kali lebih cepat matang dan kuat
RM179.99
RM 97
00
  •  
Set Rambut Gugur & Kelemumur

Protein Treatment Series Set

Set protein khas untuk rambut gugur, kelemumur dan gatal kulit kepala. Item termasuk shampoo 400 ml, serum 60 ml dan spray 120 ml. Disarankan guna set ini sebagai permulaan rawatan.
RM167.99
RM 97
00
  •  

97.99% Berpuas Hati Selepas Cuba Set Lavoo Protein Treatment

LIHAT LAGI TESTIMONI
Umie Nor Azalina
Umie Nor Azalina
Read More
Sy dah guna bermacam2 syampoo untuk masalah rambut gugur n gatal2 di kepala tapi tak berkesan. alhamdulillah bila saya cuba syampoo ni yee betul2 sangat bagus. Rambut sy dah tak gugur n gatal lagi malah sentiasa wangi !
Pii Kao Zhihui
Pii Kao Zhihui
Read More
Recommended. Sy bagi 10 bintang. Sy mengalami masalah kelemumur yg teruk sebelum ni. Habis dekat beribu sebab nak carik shampoo terbaik tapi takda result. Lepas sy pakai ni, alhamdulillah mmg takda kelemumur n rambut krg gugur. Tq pd founder sebab hasilkan produk yg bagus. Sy bagi free review ni sebab sy dah cuba dan berkesan pd sy. Rasa berdosa pula bila tak share.
Sha Zainal Abidin
Sha Zainal Abidin
Read More
HSy dh guna seminggu lebih set lavoo ni. Seriously sy puas hati sangat dengan shampoo, serum dan spray ni tau.. Kulit kepala saya dh tak gatal, kelemumur dh berkurangan. Rambut dah x gugur sgt bila sikat, bangun pagi dekat bantal pun dah tak melekat rambut. Yang paling best, husband tegur rambut wangi macam spray perfume.Dan bila dia tolong sikat, dia ckp lembut betul rambut sekarang. Alhamdulillah Happy sangat ! Thank you so muchhh
Noor Farah
Noor Farah
Read More
saya dah cuba. Mula2 nak beli shampoo grafen, tetiba nampak shampoo ni so try la. ramai yg review bagus. Tek nyesal beli, sangatlah berkesan... kepala dah tak gatal2, dah takde kelemumur, senang nak sikat, rambut gugur pun dah kurang. Shampoo pun wangi. supportlah barangan tempatan 😉
Mummy Qatrun
Mummy Qatrun
Read More
Dh beli dah guna. Seminggu cuci rambut 3x guna product ni.. Rambut trasa mkin halus,lembut. Yg penting xmngerbang..Kelemumur pun dh xde. gatal pun xde dh. Selesa walaupun bpengap dalam tudung seharian
Nana Hermosa
Nana Hermosa
Read More
Assalam. So far sy puas hati bila try product ni. Bila lepas guna shampoo lavoo kepala rasa bershi n fresh tanpa rasa kering. After shampoo sy pakai hair serum. Totaly in love with the hair serum. Bau dia sgt wangi n tak berminyak di kepala. Byk ingredients yg bagus dlm serum ni. Lastly hair spray dia bila pakai tak rasa melekit n buat rambut nmpk soft n shiny.

Kami doakan anda berjaya selesaikan masalah rambut gugur, kelemumur dan gatal kulit kepala dengan LAVOO PROTEIN TREATMENT. Amin..

Kumpul Point & Tebus Sekarang

Setiap pembelian di Lavoo Official Store akan terima point dan boleh tebus dengan potongan harga. 100 point = RM5 OFF . Daftar sekarang !
Scroll to Top
Image-93FFZQ8.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue